Tortelini cu branza si sos pesto

de cristeena20 in Paste, 28 Iun 2016 | 1544 vizualizari

 

Cand nu aveti mult timp sa gatiti si daca va plac pastele -iata aici reteta ideala de paste, cu o aroma parfumata de busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de tortellini cu branza
  • o mana busuioc proaspat
  • ulei de masline (cca 1/4 pahar)
  • 1 catel unsturoi
  • muguri de pin
  • parmezan ras
  • foarte putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelini cu branza si sos pesto:

-Punem apa la fiert si cand da in clocot punem sare si pastele praspete . Dupa 3-5 minute stingem si le scurgem.


- In prealabil am facut sosul pesto: Intr-un vas punem frunzele de busuioc, uleiul de masline, samburii de pin, putina sare, piper alb, usturoi, parmezan ras-toate cantitati mici , dupa gustul fiecaruia. Mixam cu blenderul vertical.


- Turnam sosul peste pastele fierbinti si servim cu parmezan ras deasupra. (niciodata parmezanul nu e prea mult la paste).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

noiinbucatarie 1

28.06.2016, 20:29

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:06

Ancutsa 1

17.07.2016, 17:10

Immmm, tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecei si pesto