Cannelloni cu ciuperci

de anca_rm in Cannelloni, 6 Mar 2014 | 2800 vizualizari

 

Inainte de dejun vin si e cu o reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet canelonii (400 gr)
  • 500 gr ciupercute
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 250 gr cascaval
  • 2 oua
  • 500 gr rosii decojite din conserva
  • sare
  • piper
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • Pt servit : smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ciuperci:

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica .


400 gr ciuperci le tacam cu robotul sau cu masina de carne, restul le lasam (o sa le punem deasupra)


Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite , sare , piper , rosiile decojite din conserva . Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform . Eu le-am framantat cu mana , dar se poate si cu o lingura . O sa obtineti un aluat mai moale .


Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.


Luam cate o bucata de canelonii si o umplem cu aluatul format mai sus . Asezam in tava culacat unul langa altul. Procedam la fel pana trminam toate bucatile de umplut.


Daca va ramane aluat il punem deasupra . Peste punem ciupercile ramasa intregi si stropim cu zeama de lamaie .


Dam la cuptor cam 20 minute.


Dupa acest timp scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit , si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare .


Eu am mai lasat putin cascaval razuit s ail presar peste in momentul servirii , dar este optional.



Se servesc calde cu smantana .

 

TIPS-URI

1

la carne se poate renunta daca nu doriti sa o puneti

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Micutza Luana 1

06.03.2014, 18:19

JulyCris 1

06.03.2014, 18:42

(y)

JulyCris 1

06.03.2014, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui si ciuperci