Cannelloni cu pui si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Cannelloni, 23 Noi 2014 | 6031 vizualizari

 

Vazusem canelloni la Ina. Mi-au placut atat de mult, incat am profitat de ocazie si am pus in practica o reteta.

 

INGREDIENTE

  • 15 bucati canelloni
  • un piept de pui
  • 400 gr ciuperci
  • 2 bucati de praz
  • un ardei capia rosu
  • 250 gr bacon
  • 2 oua mari
  • 3-4 linguri cu smantana
  • 500 gr cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • 150 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui si ciuperci:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si le rumenim usor (in una-doua linguri cu ulei). Adaugam baconul, prazul, ardeiul capia si ciupercile feliate, amestecand ocazional, pentru a evita prajirea excesiva.


Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Luam vasul de pe foc si lasam carnea impreuna cu legumele sa se raceasca usor.


Adaugam ouale si smantana, jumatate din cantitatea de cascaval (ras) si omogenizam.


Cu aceasta compozitie umplem canelloni (cu ajutorul unei lingurite).


Ii asezam intr-un vas uns, adaugam sucul de rosii si restul de cascaval ras.


Dam vasul la cuptor pana ce se rumeneste frumos. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Variantele pentru compozitie sunt multiple! Deja mai am cateva idei :)

2

Pozele nu ma ajuta. Nu am avut nicio clipa intentia de a posta reteta,,, doar dupa ce am vazut cat sunt de buni, insa era deja prea tarziu, ,,, intuneric si fara chef!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

24.11.2014, 20:50

vin la masa

Rocsi 1

24.11.2014, 23:24

Bun,bun,bun...

anca_rm 1

25.11.2014, 08:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui