Cannelloni cu pui

de La Ancuta in Cannelloni, 30 Iul 2014 | 7658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri branza de vaci
  • 4-5 linguri smantana
  • cimbru
  • nucsoara
  • sare piper
  • Pentru sos:
  • 1 ceasca bulion
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • busuioc
  • 100 g cascaval (pentru ras deasupra)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Eu am taiat carnea fasii am condimentat-o si am prajit-o usor pe grill apoi am tocat-o marunt (cu cutitul). Daca va este mai usor puteti toca carnea cu masina de tocat, fara sa o prajiti.


Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul. Le punem apoi la calit in 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de apa. Cand a devenit sticloasa adaugam carnea si o lasam cateva minute sa se caleasca.

Peste carne adaugam o jumatate de ceasca de apa si cimbrul si lasam sa fiarba pana scade apa. Amestecam smantana cu branza de vaci si o adaugam peste carne, lasand sa fiarba 2-3 minute. La final condimentam cu

sare, piper si nucsoara, dam deoparte si lasam sa se racoreasca. Umplem apoi cannelloni cu ajutorul unei lingurite.


Pentru sos tocam usturoiul marunt apoi il amestecam cu bulionul si pasta de ardei. Adaugam cimbru si bucuioc si amestecam.


Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei adaugam 2-3 linguri de sos apoi asezam cannelloni in tava. Acoperim cu sosul ramas si dam la cuptor, la foc potrivit pentru 15-20 de minute. Scoatem tava si presaram cascavalul ras apoi mai dam la cuptor inca 10-15 minute.


Servim calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

31.07.2014, 08:12

Buni, trebuie sa recunosc ca e inca din bucataria "murdara")

mamaieelena 1

01.08.2014, 23:49

reisnaor_2006 1

09.10.2014, 11:16

o delicatete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui si ciuperci