Cannelloni cu pui

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Mai 2016 | 1682 vizualizari

 

Delicios si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:

  • 250 gr cannelloni Panzani
  • un piept de pui dezosat
  • 2 linguri cu smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza de oi in saramura
  • cateva fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust
  • un ou mare

Suplimentar ne sunt necesare:

  • 2-3 oua potrivite
  • 150 gr smantana
  • 200 gr cascaval Delaco
  • o canuta cu suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui:

Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt.


Se potriveste de gust cu sare si piper.


Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou.


Se omogenizeaza totul.


Cu compozitia astfel obtinuta se umplu cannelloni.


Se asaza intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei.


Intre straturi se presara cascaval ras.


Se toarna peste cannelloni ouale batute cu smantana, se ung cu sos de rosii si se presara cascaval.


Se coc pentru 50 de minute la o temperatura aproximativa de 160 grade.


Se servesc calzi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

merisor 1

24.05.2016, 07:25

Papa bun la tine acolo!

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2016, 14:16

Pup cu drag! Multumesc!

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 10:41

foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!