Cannelloni cu carne de pui

de Zamfira in Cannelloni, 27 Oct 2012 | 2970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 300 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar sau ardei rosu
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sos bechamel ( 70 g unt, 300 ml lapte fierbinte, 1 1/2 lingura faina, sare, piper, un varf de cutit nucsoara)
  • 1 cana sos de rosii (bulion de casa)
  • 1 lingurita de cimbru
  • cascaval Delaco (100 g)
  • sare, piper, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Sos Bechamel: topim untul, adaugam treptat faina (amestecam tot timpul), focul sa fie foarte mic, dupa ce untul se omogenizeaza cu faina adaugam treptat laptele fierbinte, lasam sa fiarba 2-3 minute, la foc mic. Adaugam sare, piper si un varf de cutit nucsoara.


Fierbem apa cu sare, punem rulourile cannelloni in apa clocotita si le fierbem 4-5 minute.


Scoatem cannelloni intr-o strecuratoare apoi incepem umplerea lor.


Umplutura: tocam o ceapa, un ardei rosu sau un gogsar, le tocam marunt, calim totul in putin ulei de masline, adaugam carnea tocata de pui, 1 lingura de cimbru, sare, piper. Lasam totul la calit 10-12 minute.


Umplem cannelloni, turnam 1/2 cantitate sos bechamel, punem cannelloni umplut, apoi sos bechamel, sos de rosii (bulion) in care adaugam o lingurita de cimbru uscat, deasupra cascaval ras Delaco.


Dam totul la cuptor, foc moderat, 30-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lilik 1

28.10.2012, 09:38

grozavi

adry88 1

28.10.2012, 10:14

place

Cris2711 1

28.10.2012, 12:26

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui