Cannelloni cu carne de pui

de Zamfira in Cannelloni, 27 Oct 2012 | 3002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 300 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar sau ardei rosu
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sos bechamel ( 70 g unt, 300 ml lapte fierbinte, 1 1/2 lingura faina, sare, piper, un varf de cutit nucsoara)
  • 1 cana sos de rosii (bulion de casa)
  • 1 lingurita de cimbru
  • cascaval Delaco (100 g)
  • sare, piper, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Sos Bechamel: topim untul, adaugam treptat faina (amestecam tot timpul), focul sa fie foarte mic, dupa ce untul se omogenizeaza cu faina adaugam treptat laptele fierbinte, lasam sa fiarba 2-3 minute, la foc mic. Adaugam sare, piper si un varf de cutit nucsoara.


Fierbem apa cu sare, punem rulourile cannelloni in apa clocotita si le fierbem 4-5 minute.


Scoatem cannelloni intr-o strecuratoare apoi incepem umplerea lor.


Umplutura: tocam o ceapa, un ardei rosu sau un gogsar, le tocam marunt, calim totul in putin ulei de masline, adaugam carnea tocata de pui, 1 lingura de cimbru, sare, piper. Lasam totul la calit 10-12 minute.


Umplem cannelloni, turnam 1/2 cantitate sos bechamel, punem cannelloni umplut, apoi sos bechamel, sos de rosii (bulion) in care adaugam o lingurita de cimbru uscat, deasupra cascaval ras Delaco.


Dam totul la cuptor, foc moderat, 30-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lilik 1

28.10.2012, 09:38

grozavi

adry88 1

28.10.2012, 10:14

place

Cris2711 1

28.10.2012, 12:26

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu sos bechamel