Cannelloni cu carne

de MotanLaOale in Cannelloni, 22 Noi 2012 | 11553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SOSUL RAGU
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • oregano
  • SOSUL BECHAMEL
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ALTELE
  • 1 cutie cannelloni
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.


Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.


Se pune vinul si se fierbe 10 minute.


Se presara vegeta, piper si oregano.


Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute.


Se opreste focul si se lasa la racit.


Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu si laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.


Se presara sare, piper si nucsoara si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.


Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea din sosul ragu (pe cat posibil fara sos).


Se unge o tava cu sos bechamel si deasupra sos ragu.


Se aseaza cannelloni umpluti.


Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.


Se fac dungi din sos ragu deasupra sosului bechamel.


Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.


Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.


Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

MotanLaOale 1

23.11.2012, 23:33

georgy27 1

06.01.2013, 13:28

MotanLaOale 1

06.01.2013, 13:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese