Cannelloni cu carne

de MotanLaOale in Cannelloni, 22 Noi 2012 | 9003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SOSUL RAGU
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • oregano
  • SOSUL BECHAMEL
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ALTELE
  • 1 cutie cannelloni
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.


Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.


Se pune vinul si se fierbe 10 minute.


Se presara vegeta, piper si oregano.


Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute.


Se opreste focul si se lasa la racit.


Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu si laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.


Se presara sare, piper si nucsoara si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.


Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea din sosul ragu (pe cat posibil fara sos).


Se unge o tava cu sos bechamel si deasupra sos ragu.


Se aseaza cannelloni umpluti.


Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.


Se fac dungi din sos ragu deasupra sosului bechamel.


Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.


Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.


Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

MotanLaOale 1

23.11.2012, 23:33

georgy27 1

06.01.2013, 13:28

MotanLaOale 1

06.01.2013, 13:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Canneloni