brunetica

1

Bucataras
incepator

Husi / Iasi

Bucataras din 17.10.2011

RETETE60
PRIETENI82
Retete / Mancaruri cu carne

Umbrelute de pui cu pesmet si susam

In Pui la 4 Dec 2011

Pieptul de pui il dezosam, il spalam si il tocam marunt prin masina de tocat. Cartofii, ceapa si dovlecelul le curatam , le spalam si le tocam marunt prin masina de tocat. Intr-un bol adaugam carnea, legumele ( scurse de zeama), oul, pesmet, sare dupa gust, piper , amestecam bine pentru a...

Sarmalute in foi de vita

In Mancaruri cu carne la 30 Noi 2011

Curatam si spalam toate legumele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem uleiul si legumele si le calim, adaugam  orezul spalat lasam circa 2 minunte si adaugam bulionul diluat cu un pic de apa, condimentele si lasam cam 5-10 minunte, dupa care lasam la racit. Carnea o tocam cu tot cu...

Pollo alla cacciatora ( pui vanat )

In Mancaruri cu carne la 26 Noi 2011

Intr-o tigaie punem uleiul ,  aromele si legumele spalate si taiate mai mediu. Puiul il taiem , il parlim , il spalam si il punem pe un servet pentru a-l usca de apa , il punem in tigaie alaturi de legume si lasam la prajit ( dar nu tare).  Varsam vinul peste carne , presaram sare...

Budinca de orez cu tocanita

In Vita la 15 Noi 2011

Curatam ceapa , o spalam, o taiem in doua jumatate de  ceapa maruntim si o calim pe jumatate intr-o tigaie cu ulei de masline. Adaugam carnea peste ceapa si o lasam sa se caleasca bine, dupa care stingem cu un pahar de vin si adaugam rosiile tocate marunt, sarea si piperam dupa gust,...

Cotlete ca in " Hateg"

In Mancaruri cu carne la 14 Noi 2011

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline. Am curatit ceapa , am taiat-o marunt,  am  calit-o  in ulei cu kaizerul taiat felioare. Am taiat  rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta. Am presarat  sare si boia dupa gust si...

Chiftelute

In Mancaruri cu carne la 12 Noi 2011

Curatam legumele de coaja, le spalam si le dam prin razatoarea cea mica , le scurgem de zeama si le asezam intr-un bol. Adaugam carnea tocata , ouale, grisul, mararul, sare, piper si amestecam bine pentru a se incorpora bine toate ingredientele. Incingem o tigaie cu ulei si modelam cu...

Riso con zucca e ali di pollo

In Pui la 31 Oct 2011

Intr-o oala pui aripile de pui la fiert cu delicatul. In alta oala pui la fiert 150 g de dovleac curatat, spalat si taiat patratele Intr-o tigaie topesti untul si adaugi ceapa taiata marunt. Cand ceapa este destul de calita ( dar nu rumena) adaugam orezul si restul de dovleac taiat patratele ....

Mici facuti in casa

In Porc la 23 Oct 2011

 Carnea o toci  prin masina de tocat prin sita cea mai mica sau prin robotul de bucatarie si o amesteci cu sarea si bicarbonatul , o framanti bine si o lasi la frigider cam 5 ore , acoperita cu pelicula.  Dupa ce au trecut cele 5 ore adaugi la carne lingurita de boia, piperul,...

Pui pe pat de sare

In Pui la 20 Oct 2011

Taiem puiul ( daca sant pulpe sau copanele nu le taiem ) il parlim , il spalam, il condimentam cu un pic de piper fara sare, pentru ca o sa isi traga sarea necesara de la patul de sare . Intr-o tava asezam un strat de sare grunjos cam de vreo 2-3 degete grosime si asezam bucatile de carne....

"Vitello tonnato"

In Vita la 17 Oct 2011

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul.  tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2012

Tarta cu fructe

publicat la 07.03.2012

Bors de perisoare

publicat la 02.03.2012

Estonian Kringel cu nuca si rahat

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]