Umbrelute de pui cu pesmet si susam

de brunetica in Pui, 4 Dec 2011 | 1828 vizualizari

 

Delicioase , rapide si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. piept pui
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • pesmet proaspat de paine
  • susan
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Umbrelute de pui cu pesmet si susam:


Pieptul de pui il dezosam, il spalam si il tocam marunt prin masina de tocat.


Cartofii, ceapa si dovlecelul le curatam , le spalam si le tocam marunt prin masina de tocat.


Intr-un bol adaugam carnea, legumele ( scurse de zeama), oul, pesmet, sare dupa gust, piper , amestecam bine pentru a se incorpora bine si formam mingiute cu palmele umede.


Le dam prin pesmet si susan si le prajim in ulei incins.


 

TIPS-URI

1

Pentru decor am folosit niste masline si mozzareline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Umbrelute de pui cu pesmet si susam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 20:32

bravo

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:08

place

brunetica 1

05.12.2011, 11:58

Multumesc Oana PIsicuta
Multumesc Antici Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana