Bors de perisoare

de brunetica in Ciorbe, 7 Mar 2012 | 2466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne tocata amestecata vita cu porc
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 1 dovlegel
  • 2 morcovi
  • 2 ramurele de telina
  •  o lingurita de patrunjel verde tocat 
  • o lingurita de leustean tocat
  • 2 cubulete de delikat
  • 500 ml. bors proaspat de casa
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 2-3 lingurite de bulion
  • o crenguta cimbru
  • 3 oua
  • 2 lingurite de gris
  • 100 grame de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Curatam legumele, le spalam si le tocam . Intr-o oala punem apa la fiert adaugam legumele tocate si orezul . Adaugam cubuletele de delikat sa dea gust, piper, sare si ulei de masline. Cat timp fierb legumele formam perisoarele. Carnea tocata o punem intr-un bol adaugam piper, sare, gris, ouale si un pic de orez si amestecam bine ingredientele si incepem sa formam perisoarele.


Cand au fiert legumele cu orezul adaugam borsul dupa gust, lasam sa dea intr-un clocot si adaugam perisoarele si lasam la fiert , cand perisoarele sunt fierte adaugam crenguta de cimbru, patrunjelul , leusteanul si bulionul. Lasam sa dea in cateva clocote si il servim cu ardei iute si paine crocanta .


TIPS-URI

1

pentru cei care le place borsuletul dres cu samtanica puteti folosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

brunetica 1

08.03.2012, 10:24

iri

irena 1

21.03.2012, 09:47

Excelent !

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:11

ce ar merge un bors!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu afumatura