Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am facut reteta de foarte multe ori si am vrut sa impartasesc si cu voi. O reteta delicioasa si foarte buna.
Intr-o tigaie punem uleiul , aromele si legumele spalate si taiate mai mediu.
Puiul il taiem , il parlim , il spalam si il punem pe un servet pentru a-l usca de apa , il punem in tigaie alaturi de legume si lasam la prajit ( dar nu tare).
Varsam vinul peste carne , presaram sare dupa gust si lasam sa se evapore vinul.
Adaugam rosiile taiate in bucatele, amestecam bine , acoperim cu un capac si lasam la copt pentru 45 minunte , la foc mic.
1
Eu am tocat toate prin robotelul de bucatarie pentru ca copilasii mei nu mananca altfel, dar mancarea a iesit foarte buna
2
Se poate folosi la mancare si carne de curcan , iepure
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult