Tarta cu fructe

de brunetica in Prajituri, 7 Mar 2012 | 2685 vizualizari

 

Delicioasa si foarte buna , se topeste in gura :)

 

INGREDIENTE

  • 360 g. biscuiti seci 
  • 250 g. unt
  • 8 oua
  • 200 g. zahar
  • 500 g. ricotta
  • 500 g. mascarpone
  • 250 g. smantana
  • praf de sare
  • esenta de flori de portocale
  • dulceata de capsuni
  • visine din sirop pentru ornat
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Biscuitii ii macinam cu robotelul si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei si taiat bucatele. Asezam blatul de biscuiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Galbenusurile le batem spuma cu zaharul si esenta, pana devin ca o cema si se albesc. Adaugam mascarponele, ricotta si smantana.


Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si le adaugam la crema amestecandu-le cu o spatula de jos in sus.


Crema o asezam peste blatul de biscuiti si coacem tarta in cuptorul incins , la foc mediu.


Cand este copta tarta o lasam la racit, iar dupa ce s-a racit o ornam cu dulceata de capsuni, cu capsuni proaspete si visine din sirop.


Se serveste rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Cris2711 1

14.12.2012, 01:57

la multi ani Ancuta,iti doresc tot binele din lume,pup

brunetica 1

14.12.2012, 07:53

Multumesc Cris2711 , draguta ca intodeauna , inca o data multumeesc

Cris2711 1

14.12.2012, 11:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu merisoare