"Vitello tonnato"

de brunetica in Vita, 17 Oct 2011 | 3049 vizualizari

 

O reteta delicioasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vitello tonnato":

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul. tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator taiem carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

     

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bucataras 1

17.10.2011, 22:01

Bine ai venit in rindul bucatarasilor, Ancutza! Speram sa-ti fim prieteni care sa-ti insenineze ziua, iar tu sa adaugi in site un zimbet si o vorba buna. Criticile-s interzise aici! Lege

kamy 1

18.10.2011, 00:22

bine ai venit!!cred ca-i tare bun

brunetica 1

18.10.2011, 15:07

draga bucataras am promis ca o sa vin pe blogul tau si mi-am tinut promisiune, la mine promisiunea este mai rea ca datoria . sincer imi face placere la tine pe blog toti bucatarasii sant foarte prietenosi si primitori si mai e ceva imi place sa gatesc si sa fac dulciuri iar la voi aveti o gramada de retete una si una mai delicioasa, acum am de unde invata retete noi de pe blogul "bucataras " va pupic dulce pe toti bucatarasii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de vitel