"Vitello tonnato"

de brunetica in Vita, 17 Oct 2011 | 3353 vizualizari

 

O reteta delicioasa si simpla

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vitel    
  • 300 g maioneza       
  • 10 capere                  
  • 100 g ton     
  • sare     
  • piper     
  • o lingurita zeama de lamaie sau otet balsamic     
  • 2 foi de dafin                                                                   
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Vitello tonnato":

Intr-o oala punem la fiert carnea cu condimente si cele 2 foi de dafin , lasam carnea la fiert pentru circa 1 ora jumate sau 2 ore. Dupa ce carnea a fiert o lasam la racit. Intre timp pregatim sosul. tonul cu 3-4 capere , maioneza, sare , piper si zeama de lamaie sau otetul le da-m prin mixer pentru a obtine un sos cremos si moale. Pe un tocator taiem carnea feliute. Asezam pe un platou carnea o asezonam cu sosul si cateva capere. Va doresc pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

     

Daca ti-a placut reteta noastra ""Vitello tonnato"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bucataras 1

17.10.2011, 22:01

Bine ai venit in rindul bucatarasilor, Ancutza! Speram sa-ti fim prieteni care sa-ti insenineze ziua, iar tu sa adaugi in site un zimbet si o vorba buna. Criticile-s interzise aici! Lege

kamy 1

18.10.2011, 00:22

bine ai venit!!cred ca-i tare bun

brunetica 1

18.10.2011, 15:07

draga bucataras am promis ca o sa vin pe blogul tau si mi-am tinut promisiune, la mine promisiunea este mai rea ca datoria . sincer imi face placere la tine pe blog toti bucatarasii sant foarte prietenosi si primitori si mai e ceva imi place sa gatesc si sa fac dulciuri iar la voi aveti o gramada de retete una si una mai delicioasa, acum am de unde invata retete noi de pe blogul "bucataras " va pupic dulce pe toti bucatarasii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto