Tocanita din organe de vitel!

de Panacris in Vita, 21 Aug 2012 | 7826 vizualizari

 

O mancarica delicioasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • inima de vitel 1 bucata,
  • rinichi de vitel 2 bucati,
  • ficat de vitel 1/2 bucata,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • morcovi 1 bucata,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, cimbru, maghiran,
  • foaie de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din organe de vitel!:

Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se asezoneaza de sare, mirodenii. Organele se strecoara, si se taie bucati mici cat o imbucatura, adaugandu/se la amestecul de zarzavat, impreuna cu mararul tocat marunt. Se completeaza cu apa, daca e necesar si se lasa la fiert cca. 30 de minute pana se impreuneaza gusturile. Se serveste fierbinte alaturi de paine proaspata, piure de cartofi sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia si salata de sezon sau muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din organe de vitel!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Cris2711 1

22.08.2012, 00:32

mi-e foame tare

Panacris 1

22.08.2012, 09:03

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

Laly 1

22.08.2012, 11:45

Vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tocana de manzat la ceaun