Tocanita din organe de vitel!

de Panacris in Vita, 21 Aug 2012 | 7250 vizualizari

 

O mancarica delicioasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • inima de vitel 1 bucata,
  • rinichi de vitel 2 bucati,
  • ficat de vitel 1/2 bucata,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • morcovi 1 bucata,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, cimbru, maghiran,
  • foaie de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din organe de vitel!:

Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se asezoneaza de sare, mirodenii. Organele se strecoara, si se taie bucati mici cat o imbucatura, adaugandu/se la amestecul de zarzavat, impreuna cu mararul tocat marunt. Se completeaza cu apa, daca e necesar si se lasa la fiert cca. 30 de minute pana se impreuneaza gusturile.  Se serveste fierbinte alaturi de paine proaspata, piure de cartofi sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia si salata de sezon sau muraturi.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din organe de vitel!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tocanita din organe de vitel!-0
Tocanita din organe de vitel!-1
Tocanita din organe de vitel!-2
Tocanita din organe de vitel!-3
Tocanita din organe de vitel!-4
Tocanita din organe de vitel!-5
Tocanita din organe de vitel!-6

COMENTARII (15)

Cris2711

Cris2711 1

22.08.2012, 00:32

mi-e foame tare

Panacris

Panacris 1

22.08.2012, 09:03

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

Laly

Laly 1

22.08.2012, 11:45

Vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!