Tocanita din organe de vitel!

de Panacris in Vita, 21 Aug 2012 | 11773 vizualizari

 

O mancarica delicioasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • inima de vitel 1 bucata,
  • rinichi de vitel 2 bucati,
  • ficat de vitel 1/2 bucata,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 2 bucati,
  • morcovi 1 bucata,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, cimbru, maghiran,
  • foaie de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din organe de vitel!:

Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se asezoneaza de sare, mirodenii. Organele se strecoara, si se taie bucati mici cat o imbucatura, adaugandu/se la amestecul de zarzavat, impreuna cu mararul tocat marunt. Se completeaza cu apa, daca e necesar si se lasa la fiert cca. 30 de minute pana se impreuneaza gusturile. Se serveste fierbinte alaturi de paine proaspata, piure de cartofi sau mamaliguta, dupa gustul fiecaruia si salata de sezon sau muraturi.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din organe de vitel!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Cris2711 1

22.08.2012, 00:32

mi-e foame tare

Panacris 1

22.08.2012, 09:03

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

Laly 1

22.08.2012, 11:45

Vin la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor