Bomboane Rafaello

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 15 Dec 2011 | 8336 vizualizari

 

Maine avem prima noastra serbare, suntem tare emotionati, am facut aceste bomboane pentru Mos Craciun si pentru toata lumea care participa la serbare si sper sa fie pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 40 de bucati:
  • un pachet unt ( 200 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nuca cocos
  • esenta de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta.


Dupa ce s-a topit si zaharul adaugam laptele praf, 150 g nuca de cocos, esenta si sucul de portocale.


Mai punem pe foc cateva minute mestecand continuu.


Lasam compozitia intr-un loc racoros pana se raceste bine.


Dupa ce s-a racit formam bilute, iar in mijlocul lor punem samburi de nuca, dupa care dam prin restul de nuca de cocos.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

burdulea56 1

17.12.2011, 00:31

Tare faine, si eu am facut anul trecut, sunt delicioase si au trecere la musafiri.

Silvioara 1

17.12.2011, 17:27

Delicioase

cocineraviajera 1

04.01.2012, 17:43

Sigur au fost pe placul celor ce au apucat sa se alinte cu ele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello