Bomboane Rafaello

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 15 Dec 2011 | 8714 vizualizari

 

Maine avem prima noastra serbare, suntem tare emotionati, am facut aceste bomboane pentru Mos Craciun si pentru toata lumea care participa la serbare si sper sa fie pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 40 de bucati:
  • un pachet unt ( 200 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nuca cocos
  • esenta de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta.


Dupa ce s-a topit si zaharul adaugam laptele praf, 150 g nuca de cocos, esenta si sucul de portocale.


Mai punem pe foc cateva minute mestecand continuu.


Lasam compozitia intr-un loc racoros pana se raceste bine.


Dupa ce s-a racit formam bilute, iar in mijlocul lor punem samburi de nuca, dupa care dam prin restul de nuca de cocos.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

burdulea56 1

17.12.2011, 00:31

Tare faine, si eu am facut anul trecut, sunt delicioase si au trecere la musafiri.

Silvioara 1

17.12.2011, 17:27

Delicioase

cocineraviajera 1

04.01.2012, 17:43

Sigur au fost pe placul celor ce au apucat sa se alinte cu ele.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Rafaello