Bomboane Rafaello

de mirela0911 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 2450 vizualizari

 

M-am inspirat de la Nadina pentru aceasta reteta si pot sa va zic ca sunt delicioase! Multumesc! >:D

 

INGREDIENTE

  • 215 g unt de 82% grasime
  • 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 170 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 lg smantana
  • nuca de cocos alba si verde pentru ornat
Portii: 65
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Untul se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei. Se omogenizeaza bine toate ingredientele dupa care se da compozitia la frigider pentru o jumatate de ora.

Cu ajutorul unei lingurite se ia din compozitie si se formeaza bilute intre palme, dupa care se tavalesc in nuca de cocos alba sau verde.

Se pastreaza la frigider! Sunt delicioase!

TIPS-URI

1

Optional se pot pune in mijloc o aluna sau miez de nuca.

2

Se pot tavali si prin arahide macinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rafaello