Foietaj cu ananas

de alina_paula in Dulciuri, 4 Oct 2012 | 4190 vizualizari

 

unul din deserturile mele preferate,mai ales ca se face rapid si este foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj bella
  • 1 cutie compot ananas rondele
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ananas:

Daca aluatul este congelat se decongeleaza.

Rondelele de ananas se pun pe servetele ca sa se absoarba tot siropul.Foietajul se taie in patrate egale putin mai mari decat rondelele de ananas, in functie de numarul acestora.

Colturile patratului se taie si se aduc in mijocul rondelei de ananas, unde se lipesc

Se pun in tava cuptorului, in care s-a pus hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor.

Cand s-au racit se pudreaza.

Si pentru ca mi-a mai ramas foietaj , l-am taiat bucatele mai mici pe care le-am umplut cu finetti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Merisor 1

04.10.2012, 19:11

Ce frumoase le-ai facut!

iry-gabriela 1

04.10.2012, 20:18

frumoase floricele ai facut!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:14

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar - capsuni