Foietaj cu ananas

de alina_paula in Dulciuri, 4 Oct 2012 | 1523 vizualizari

 

unul din deserturile mele preferate,mai ales ca se face rapid si este foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj bella
  • 1 cutie compot ananas rondele
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ananas:

Daca aluatul este congelat se decongeleaza.


Rondelele de ananas se pun pe servetele ca sa se absoarba tot siropul.Foietajul se taie in patrate egale putin mai mari decat rondelele de ananas, in functie de numarul acestora.


Colturile patratului se taie si se aduc in mijocul rondelei de ananas, unde se lipesc


Se pun in tava cuptorului, in care s-a pus hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor.


Cand s-au racit se pudreaza.


Si pentru ca mi-a mai ramas foietaj , l-am taiat bucatele mai mici pe care le-am umplut cu finetti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

merisor 1

04.10.2012, 19:11

Ce frumoase le-ai facut!

iri_iri 1

04.10.2012, 20:18

frumoase floricele ai facut!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:14

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi in 2 culori