Foietaj cu ananas

de alina_paula in Dulciuri, 4 Oct 2012 | 1455 vizualizari

 

unul din deserturile mele preferate,mai ales ca se face rapid si este foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj bella
  • 1 cutie compot ananas rondele
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ananas:

Daca aluatul este congelat se decongeleaza.

Rondelele de ananas se pun pe servetele ca sa se absoarba tot siropul.Foietajul se taie in patrate egale putin mai mari decat rondelele de ananas, in functie de numarul acestora.

Colturile patratului se taie si se aduc in mijocul rondelei de ananas, unde se lipesc

Se pun in tava cuptorului, in care s-a pus hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor.

Cand s-au racit se pudreaza.

Si pentru ca mi-a mai ramas foietaj , l-am taiat bucatele mai mici pe care le-am umplut cu finetti.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

merisor 1

04.10.2012, 19:11

Ce frumoase le-ai facut!

iri_iri 1

04.10.2012, 20:18

frumoase floricele ai facut!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:14

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!