Foietaj cu ananas

de alina_paula in Dulciuri, 4 Oct 2012 | 3500 vizualizari

 

unul din deserturile mele preferate,mai ales ca se face rapid si este foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj bella
  • 1 cutie compot ananas rondele
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ananas:

Daca aluatul este congelat se decongeleaza.

Rondelele de ananas se pun pe servetele ca sa se absoarba tot siropul.Foietajul se taie in patrate egale putin mai mari decat rondelele de ananas, in functie de numarul acestora.

Colturile patratului se taie si se aduc in mijocul rondelei de ananas, unde se lipesc

Se pun in tava cuptorului, in care s-a pus hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor.

Cand s-au racit se pudreaza.

Si pentru ca mi-a mai ramas foietaj , l-am taiat bucatele mai mici pe care le-am umplut cu finetti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Merisor 1

04.10.2012, 19:11

Ce frumoase le-ai facut!

iri_iri 1

04.10.2012, 20:18

frumoase floricele ai facut!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:14

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert briose marmorate cu goji, curmale si caju