Briose cu Nesquik , budinca si inghetata

de ela in Dulciuri, 22 Noi 2010 | 5686 vizualizari

 

o combinatie delicioasa....briose cu ciocolata,budinca de vanilie,inghetata si frisca.....ce-ti poti dori mai mult?asta daca nu esti la cura,ca si mine....

 

INGREDIENTE

  • 1ou,
  • 400 gr faina,
  • 200 gr zahar,
  • 150 gr nesquik instant,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 linguri unt moale,
  • 1lingurita rasa bicarbonat de sodiu,
  • un praf de sare,
  • 1pilc budinca vanilie,
  • 500 gr lapte pt budinca,
  • 3 linguri zahar pt budinca,
  • 1caserola mica de inghetata,
  • 150gr frisca pt decor,
  • sirop Nesquik si sirop de caramel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu Nesquik , budinca si inghetata:

Oul,uleiul,untul,laptele si zaharul le mixam bine.


Faina o amestecam cu cacaoa,sarea si bicarbonatul si o adaugam usor peste compozitia de mai sus.


Compozitia obtinuta o repartizam uniform in formele de briose tapetate cu hartie speciala,cu o lingura,umpland pe jumatate formele pt ca compozitia va creste foarte mult.Ies 24 de briose.Dam la cuptor 15minute,pana se coc(facem testul cu scobitoarea,daca iese curata,e gata copt).Am pus in forme de 12bucati,deci am copt doua tavi.


Prepari budinca din lapte,zahar si praf,dupa instructiunile de pe plic.


Cat sunt caldute briosele le scoatem din hartie,le scobim putin si le punem pe un platou si deasupra lor turnam putina budinca pe fiecare,apoi punem putin sirop de ciocolata si de caramel si un mot de frisca,iar alaturi servim cu inghetata.


Eu am facut jumatate din ele si cu paiete de ciocolata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu Nesquik , budinca si inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (83)

ela 1

25.11.2010, 11:40

am sa il omor pe Mircea intr-o zi...se joaca cu pozele mele

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 08:40

Tentatie absoluta!!!!!!!

ela 1

27.11.2010, 12:35

Mihaela,ai dreptate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de pui cu masline
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui învelit în cașcaval, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 22:03

Chiftelute din carne la cuptor

ieri la 21:15

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

ieri la 12:11

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea neagra