Cornuri cu dulceata de gutui

de marcela1979 in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 1355 vizualizari

 

Am vazut o reteta de cornuri cu dulceata la Clementina si am zis sa fac si eu .Multumesc Clementina!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 250 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 40 gr zahar
  • un praf de sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • coaja de portocala
  • 2 oua +1 ou pentru uns
  • dulceata de gutui
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata de gutui:

Intr-un castron mai mare se pune faina ,se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia uscata ,zahar si un praf de sare .Se adauga laptele caldut si se framanta .Se adauga 2 oua ,coaja de portocala,unt topit si se framanta in continuare pana obtinem un aluat care se desprinde de pe maini. .Se lasa la dospit aluatul circa 30 de minute.Dupa cele 30 de minute ,se ia aluatul se pune pe planseta se rupe aluatul se fac bile care se intind .Se taie foaia intinsa in triunghiuri.La baza fiecarui triunghi se pune dulceata de gutui se ruleaza pana la varf si se pun in tava pe hartie de copt.Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa 20-25 de minute.


Cand sunt gata ,se scot din cuptor si se lasa sa se racesca putin .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:41

delicioase

Bunica 1

04.11.2013, 10:05

Cam bune langa o cana cu ceai!

Rocsi 1

04.11.2013, 11:04

Merge perfect acum un corn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat dospit cu branza dulce a la Gaby