Cornuri cu dulceata din coaja de portocale

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2014 | 1477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati oua
  • 125 g zahar
  • 125 g unt moale
  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita esenta de rom
  • dulceata din coaja de portocale
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata din coaja de portocale:

Într-un vas se mixează ouăle cu zahărul, până ce se topeste complet. Se adaugă esenta de rom si apoi untul moale.Se amenstecă făina cu drojdia si se adauga ouale batute . Pe masa presărată cu făină se întinde aluatul si apoi se taie patrate. Pe fiecare se asază câte o lingurită de dulceata si se rulează începând de la bază.

Capetele se aduc putin spre interior si apoi se asază cornuletele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc aproximativ 20 de minute si apoi se presară cu zahăr pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata din coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-0
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-1
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-2
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-3
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-4
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-5
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-6
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-7
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-8
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-9
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-10
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-11
Cornuri cu dulceata din coaja de portocale-12

COMENTARII (27)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.10.2014, 17:59

tarasmariana

tarasmariana 1

28.10.2014, 04:06

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!