Inghetata de kiwi

de mimmi in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 2013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kiwi
  • 75 g zahar pudra
  • 3 linguri dulceata
  • 2 albusuri
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de kiwi:

Curatam kiwi de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete. Punem kiwi intr-o oala adanca,adaugam dulceata si zaharul,amestecam si lasam 30 de minute sa se formeze un sirop. Pisam compozitia intr-un blender dupa care adaugam albusurile si spuma batute bine. Punem inghetata intr-o forma si dam la congelator peste noapte. Eu am servit in paharele de ciocolata pe care le-am facut asa: Am topit 100 g ciocolata amaruie cu un strop de apa si cu o pensula am uns forme de silicon (pentru muffins),le-am pus la congelator peste noapte si a doua zi le-am savurat cu placere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

carmenvlad 1

03.07.2011, 08:10

Inghetata de kivi, o idee excelenta, inedit si modul de prezentare.

mamaieelena 1

04.07.2011, 13:47

excelenta

mimmi 1

05.07.2011, 14:26

Va multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort etajat cu kiwi