Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 4331 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 ml frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 1 budinca ciocolata
  • 500 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata:

Prima data se prepara budinca de ciocolata cu lapte si zahar dupa care se lasa la racit.


Capsunile se zdrobesc bine cu badidora.


Frisca se bate bine cu putin zahar daca e nevoie(depinde de capsuni cat de dulci sunt)


Dupa ce toate sunt pregatite se amesteca frisca cu capsunile dupa care se pun in pahare.


Prima data am pus frisca cu capsuni, apoi un stat de budinca de ciocolata, dupa care din nou capsuni cu frisca si in final frisca si fructe intregi


Este un desert grozav de bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mariac 1

10.05.2010, 21:25

nadina73 1

10.05.2010, 23:18

ei buni sigur ai vrea si tu?

Ubulika 1

16.05.2010, 17:40

pfuai ce pofta mi-ai facut...
ma abonez pentru data viitoare neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort sah