Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 5109 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 ml frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 1 budinca ciocolata
  • 500 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata:

Prima data se prepara budinca de ciocolata cu lapte si zahar dupa care se lasa la racit.


Capsunile se zdrobesc bine cu badidora.


Frisca se bate bine cu putin zahar daca e nevoie(depinde de capsuni cat de dulci sunt)


Dupa ce toate sunt pregatite se amesteca frisca cu capsunile dupa care se pun in pahare.


Prima data am pus frisca cu capsuni, apoi un stat de budinca de ciocolata, dupa care din nou capsuni cu frisca si in final frisca si fructe intregi


Este un desert grozav de bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mariac 1

10.05.2010, 21:25

nadina73 1

10.05.2010, 23:18

ei buni sigur ai vrea si tu?

Ubulika 1

16.05.2010, 17:40

pfuai ce pofta mi-ai facut...
ma abonez pentru data viitoare neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello