Cotlete ca in " Hateg"

de brunetica in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2011 | 1130 vizualizari

 

O mancare foarte delicioasa si satioasa. Dragi bucatarasi am facut foto la cartea cu reteta pentru a va arata si voua cartea mea. Imi cer mii de scuze , nu vreau sa fie o confuzie. Am rescris reteta exact cum am facut-o eu, cuvant cu cuvant , dar vad ca nu o pot modifica.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cotlete de porc
  • 50 g. kaizer 
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 150 ml. ulei de masline
  • sare
  • boia picanta
  • patrunjel
  • 100 g. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete ca in " Hateg":

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline.


Am curatit ceapa , am taiat-o marunt, am calit-o in ulei cu kaizerul taiat felioare.


Am taiat rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta.


Am presarat sare si boia dupa gust si inabusi totul 25 minunte la foc mediu.


Dupa ce s-au inmuiat toate legumele int-o tava am format un pat de legume peste care am adaugat cotletele , samatana , am mai pus un rand de legume si am dat totul la cuptor pentru 25 minunte.


Patrunjelul ii sporeste savoarea.


 

TIPS-URI

1

eu nu am pus carnati pentru ca mi sa parut prea greoaie mancarea  si servindo seara am zis sa nu ne cada greu.

2

cand am scos tava am presarat cu patrunjel

3

le-am tinut un pic mai mult la cuptor cam 35 minunte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete ca in " Hateg"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

brunetica 1

17.11.2011, 07:47

mena29 1

17.11.2011, 20:34

Ce buna o fi fost

brunetica 1

19.11.2011, 11:33

da Mena chiar ca o reteta buna, nu ma asteptam sa fie asa de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura cu garnitura de cartofi nature