Mazare cu carne de vita

de Lau in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2019 | 2875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vita (pulpa am avut eu)
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5-6 frunze de usuturoi verde
  • 2 linguri bulion de casa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • foaie de dafin
  • 600 g mazare congelata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita:

Carnea de vita o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert cu apa, sare si o frunza de dafin.

Cand carnea este fiarta, o prajim in uleiul incins.

Ceapa o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Lasam sa se caleasca cca 2-3 min, dupa care adaugam bulionul, condimente dupa gust, 2 cani de apa, mazarea, usturoiul tocat si lasam sa fiarba cca 10 min pana ce este fiarta mazarea.

Servim cu marar proaspat tocat sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu ceafa de porc