gaby_duceag

8

Bucataras
Minunat

Brosteni, Suceava

Bucataras din 14.10.2009

RETETE612
PRIETENI342
Retete / Supe/Ciorbe

Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In Ciorbe la 17 Apr 2019

Pune in vasul aparatului aripile de curcan spalate, apoi adauga 3 litri de apa care va ajunge aproape de nivelul maxim. Pune capacul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune in directia blocat, inchide supapa pentru abur, apoi selecteaza din meniu functia SOUP, timp 30 minute,...

Supa crema de spanac cu nuci

In Supe/Ciorbe la 27 Mar 2016

Pune uleiul intr-o craticioara. Cand s-a infierbantat pune ceapa tocata marunt si usturoiul feliat si lasa-le pana devin translucide. Adauga cartoful curatat si spalat, taiat felioare. Amesteca timp de 5 minute, pana ce cartoful se inmoaie bine apoi adauga spanacul, laptele si supa...

Ciorba de legume la Multicooker

In Ciorbe la 25 Mai 2014

Pregateste toate legumele. Sa fie toate spalate, curatate. Cartofii, ardeiul, ceapa - tocate cubulete, varza taiata fideluta, morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, dovlecelul taiat cuburi. Pregateste aparatul Philips Multicooker si seteaza din meniu functia FRY. Pune putin ulei,...

Ciorba cu coasta de porc afumata si moare de varza

In Ciorbe la 22 Ian 2014

Fara a fi una dintre cele mai light :)) ciorbite, este, fara doar si poate :P, una dintre cele mai bune. Transeaza coasta de porc in bucatele mici, (bucati atat cat pui la o portie de ciorba) si pune-o la fiert intr-un litru de apa. Pune vasul la foc si lasa sa dea 3-4 clocote. Arunca apa,...

Ciorba taraneasca cu os de porc si legume

In Ciorbe la 23 Sep 2013

Pune oasele de porc la fiert in 3-4 l apa cu putina sare. Lasa la foc mic sa fiarba aproximativ o ora , spumeaza mereu. Intre timp curata si toaca legumele, ceapa, ardeiul, gogosarul – cubulete, telina pe razatoarea cu ochiuri mari, morcovul felioare subtiri (dupa ce-l tai in doua pe...

Supa de rosii cu galuste

In Supe/Ciorbe la 9 Mar 2013

Rosiile se spala ,se pun intr-un vas cu apa si se oparesc pentru a putea fi decojite mai usor.Le lasam la racit apoi le curatam coaja. Punem legumele taiate bucati mari la fiert intr-un vas cu vreo...4 l de apa. Punem putina sare si lasam la fiert la foc mic. Cand toate sunt fierte le scoatem...

Ciorba de praz dreasa cu iaurt

In Ciorbe la 28 Oct 2012

Curata si spala morcovul. Da-l pe razatoarea cu ochiuri mari. Pune putin ulei in oala si caleste usor morcovul. Adauga 2 l - 2 l 1/2 apa in care pui cartofii curatati si taiati cubulete, radacinoasele date pe razatoare, prazul taiat rondele si ceapa curatata si tocata. Lasa sa fiarba ...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 28 Dec 2011

Pentru ciorba radauteana pui la fiert pieptul de pui si radacinoasele, toate curatate si spalate bine. Lasi sa fiarba totul bine, bine,(testezi legumele introducand furculita) strecori, iar in zeama ramasa (daca e prea putina, mai adaugi apa) pui pieptul de pui pe care l-ai taiat bucatele...

Gazpacho

In Supe la 13 Mai 2011

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece. Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja . Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete. Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate. Se amesteca uleiul cu...

Ciorba de pui cu cartofi si praz

In Supe/Ciorbe la 16 Apr 2011

Se spala carnea de pui. Se portioneaza in bucati micute . Se pune la fiert in apa rece. Toate legumele se curata si se spala bine bine. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se toaca cubulete mici.. Morcovul se da prin razatoatea mare. Telina si pastarnacul se toaca cubulete mici. Cartofii...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 8 Ian 2011

Pregatesc perisoarele: intr-un bol amestec bine carnea tocata cu oul, sare piper si o lingura de orez. Pun intr-o oala mare aproximativ 5 l apa. Cu mana umeda formez bilute rotunde din pasta de carne , pe care le plonjez in apa rece din oala. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata si...

Ciorba de fasole

In Ciorbe la 27 Oct 2010

Fasolea se spala bine si se pune la fiert cu apa rece (cam....4L) Dupa ce da in clocot se scurge si se pune alta apa, fierbinte. Cand e fiarta aproape de tot, (se mai completeaza cu apa fierbinte) se scoate cu un polonic o parte din ea si se face o iahnie. Se da deoparte. Intr-o...

Miel fiert in jantuit

In Supe/Ciorbe la 2 Aug 2010

Cioba asta-i buna numa' la stana. Dijba o faceti acasa, ca nu-i facuta pe chirosteie(nu d-alea de pus pe cap:)) ) , in ceaun. Se pune intr-un ceaun mare mielul spalat bine si  portionat, inclusiv capul, ficatul, inima. Se fierbe bine(nu pot zice la foc potrivit:)), ca depinde cate...

Ciorba de pui a la grec

In Ciorbe la 11 Mai 2010

carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa de aprox 4-5l dupa ce da un clocot,se ia spuma si se adauga telina,ceapa si patrunjelul,taiate bucati marisoare cand sunt toate fierte,se strecoara in supa ramasa se adauga carnea desprinsa de pe oase,taiata bucatele,morcovul dat pe razatoare si...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 24

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]