Ciorba de pui a la grec

de gaby_duceag in Ciorbe, 11 Mai 2010 | 17140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mic(eu am pus 2pulpe de pui+un piept)
  • o ceapa
  • o radacina telina
  • o radacina patrunjel(de marimi medii)
  • 3morcovi
  • o ceasca orez
  • 250-300ml smantana(sau o cana lapte+200ml smantana)
  • 2galbenusuri
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper,
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa de aprox 4-5l


dupa ce da un clocot,se ia spuma si se adauga telina,ceapa si patrunjelul,taiate bucati marisoare


cand sunt toate fierte,se strecoara


in supa ramasa se adauga carnea desprinsa de pe oase,taiata bucatele,morcovul dat pe razatoare si orezul spalat bine


intr-un bol se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana


cu un polonic luati cate putina ciorba din oala si amestecati cu smantana, incercand s-o aduceti la o temperatura apropiata cu a ciorbei)


se adauga in ciorba atunci cand morcovul si orezul sunt fierte bine,luand oala de pe foc


potrivim gustul de sare si piper,punem putina vegeta,mai dam cateva clocote si adaugam zeama de lamaie


servim presarat cu patrunjel verde


alaturi de ciorba radauteana,este una dintre preferatele familiei


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

gaby_duceag 1

26.05.2010, 15:17

Prietenii tai n-o fac asa buna ca mine .

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 12:42

ce bine arata ciorbica

Ina 1

05.08.2015, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi, cu smantana