Supa crema de spanac cu nuci

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2016 | 890 vizualizari

 

Nu pot zice ca-s prietena supelor crema si nici ele nu-s prietene cu mine :))), dar asta va zic sincer, mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un cartof
  • 30 ml ulei
  • 60 ml lapte de soia
  • 60 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • nuci tocate marunt (2 linguri)
  • 8 portii spanac congelat (sau 250-300g spanac proaspat, tocat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac cu nuci:


  1. Pune uleiul intr-o craticioara.

  2. Cand s-a infierbantat pune ceapa tocata marunt si usturoiul feliat si lasa-le pana devin translucide.

  3. Adauga cartoful curatat si spalat, taiat felioare. Amesteca timp de 5 minute, pana ce cartoful se inmoaie bine apoi adauga spanacul, laptele si supa si pune capac peste vas.

  4. Lasa la foc mic pentru 10 minute (daca amestecul e prea gros mai poti pune lapte).

  5. Opreste focul si lasa sa se racoreasca 5 minute.

  6. Toarna totul in blender-ul Oster si mixeaza pana devine o pasta omogena. Subtiezi (sau nu) dupa preferinta cu supa sau lapte.

  7. Torni inapoi in craticioara, pui nuca tocata si mai amesteci putin pe foc.

  8. Servesti fierbinte, ornat cu nuci tocate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

anca_rm 1

29.03.2016, 13:06

ce faina este

mena29 1

29.03.2016, 18:10

Excelent arata!

mihaelar63 1

05.04.2016, 00:30

Trebuie sa fac si eu A inceput s-mi stea capul la supe creme Un OSter de ala imi mai trebuie ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Supa crema