Gazpacho

de gaby_duceag in Supe, 13 Mai 2011 | 6018 vizualizari

 

ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 1/4 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un ardel rosu
  • un ardel galben sau verde
  • 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
  • un castravete
  • 1/4 pahar ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 legatura patrunjel
  • piper cayenne
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.


Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .


Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.


Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.


Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.


Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.


Se toarna peste legume.


Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (87)

jolygina 1

10.10.2012, 18:56

imi place foarte mult cum e prezentata

sebirizescu 1

06.06.2013, 23:05

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 23:18

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Supa de rata cu taitei de casa