Gazpacho Andaluz

de Mitinita in Supe, 18 Sep 2012 | 6019 vizualizari

 

Inca o reteta marca MiniChefs din cartea regala de bucate.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa alba
  • 3 castraveti
  • 1 felie de paine alba
  • 1 catel mic de usturoi
  • 10 ml otet alb
  • 30 ml ulei de masline extra virgin
  • 50 ml apa
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • sare si piper negru proaspat macinat Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho Andaluz:

Spalam legumele,curatam ceapa si usturoiul si rupem painea in bucatele.Pastram cateva bucatele pentru decor. Introducem toate ingredientele in mixer si mixam. Condimentam supa si o servim rece,ornata cu bucatelele de legume.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho Andaluz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

adry88 1

19.09.2012, 16:03

orice e bun ce este facut din manutele fetelor tale harnicute si dragute bravo lor

diaconta 1

21.09.2012, 20:30

te felicit Miti pentru copii astia reusiti

Krystyan Trendy 1

29.05.2014, 07:07

ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho