Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor

de Adinuta in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2010 | 6805 vizualizari

 

Aceasta supa cruda este consumata de spanioli mai ales vara, deoarece este foarte racoritoare. Insa cum a venit deja primavara, putem incepe de pe acum, deoarece legumele verzi si rosii din care este facuta, sunt o sursa excelenta de vitamine si energie. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 5-7 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/4 zucchini
  • 1/2 castravete mare
  • 1/4 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 cana ulei de masline presat la rece extra-virgin
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 manunchi patrunjel
  • 3 linguri otet balsamic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor:

Pasul 1: Se spala bine legumele, se zvanta, se scot semintele daca e cazul. Rosiile, ardeii, zucchini, castravetele se taie cubulete, ceapa si usturoiul mai marunt. Se pun intr-un bol adanc si se amesteca bine.

Pasul 2: Patrunjelul se taie si el, dar nu foarte finIntr-un castronel se face un sos din ulei de masline, cayenne, patrunjel si otetul balsamic si un pic de sare. Amestecati bine si puneti peste legume.

Pasul 3: Luati din amestecul de legume cu sos o cana si jumatate de compozitie. Dati-o prin blender pana rezulta un sos fin. Puneti acest amestec din nou peste legume. Amestecati. Se serveste rece. (puteti sa il mai dati la frigider un pic daca blenderul a incalzit ingredientele) Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-0
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-1
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-2
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-3
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-4
Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor-5

COMENTARII (43)

ionix

ionix 1

16.04.2010, 17:24

si eu am o supa semi-cruda si-o pap numa' eu... cred ca mi-ar placea supita ta asa caaa.... la favorite

elena1988

elena1988 1

08.02.2011, 10:12

adry88

adry88 1

18.05.2011, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!