Ciorba de praz dreasa cu iaurt

de gaby_duceag in Ciorbe, 28 Oct 2012 | 15420 vizualizari

 

O bunatate!!! - pentru care-i multumesc lui Sidy.

 

INGREDIENTE

  • un praz
  • 4 cartofi
  • o felie telina
  • o ceapa
  • un morcov marisor
  • o radacina patrunjel
  • doua rosii
  • un gogosar
  • un ardei
  • ulei
  • 350-400 ml iaurt
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz dreasa cu iaurt:

Curata si spala morcovul. Da-l pe razatoarea cu ochiuri mari.


Pune putin ulei in oala si caleste usor morcovul. Adauga 2 l - 2 l 1/2 apa in care pui cartofii curatati si taiati cubulete, radacinoasele date pe razatoare, prazul taiat rondele si ceapa curatata si tocata.


Lasa sa fiarba 10 minute si adauga gogosarul taiat cubulete.


Lasa la foc mic si cand sunt aproape fierte adauga si rosiile curatate si tocate.


Lasam sa mai fiarba 5-8 minute , potrivim gustul de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt si tarhonul.


Oprim focul. Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in oala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

babi5 1

26.06.2013, 13:01

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 11:39

gustoasa ciorbica

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 07:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta