Ciorba din pulpa de curcan cu legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Mai 2015 | 1903 vizualizari

 

Am avut o bucata mare de pulpa de curcan superioara care am impartit-o la ciorba si la tocana. Foarte bune amandoua.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pulpa de curcan(osul cu o parte de carne)
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de mazare din conserva
  • 2 linguri de linte din conserva
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie
  • o mana de ciuperci(curatate si taiate felii)
  • 2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb
  • 1/2 lingura delikat bors magic cu legume
  • tarhon uscat
  • patrunjel prospat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din pulpa de curcan cu legume:

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp).


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si morcovul taiat rondele,se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.


Adaugam si ciuperciile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.


Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs,se adauga la final,la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele(cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.


Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic,si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.


La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.


Se adauga patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

12.05.2015, 11:41

Multumesc

roxana_simona 1

28.05.2015, 20:16

-Licurici- 1

11.09.2015, 14:45

Ce ciorbita buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste