Miel fiert in jantuit

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 2 Aug 2010 | 13713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un miel
  • apa :))))
  • 3 rosii
  • doi ardei
  • doi morcovi
  • usturoi, (dupa gust)
  • 1, 5 l jantuit( produsul ramas in urma prepararii casului la stana,;deci faci casul, urda, si ce ramane e bunatatea asta:d )
  • 500 gr smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • loboda
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel fiert in jantuit:

Cioba asta-i buna numa' la stana. Dijba o faceti acasa, ca nu-i facuta pe chirosteie(nu d-alea de pus pe cap:)) ) , in ceaun.


Se pune intr-un ceaun mare mielul spalat bine si portionat, inclusiv capul, ficatul, inima.


Se fierbe bine(nu pot zice la foc potrivit:)), ca depinde cate lemne pui pe foc:))).


Cam..o ora ,o ora juma... zic eu; trebuie ca furculita sa patrunda usor in carne.


Cand e fiarta cam pe 2/3 din timpul normal, se pune ceapa, morcovul si ardeiul.


Se mai lasa cam 20 min, dupa care se pun rosiile, decojite si tocate.


Dupa alte 10 minute, se adauga jantuitul usturoiul tocat si smantana care se mai fierb 20 minute


In final, se pun verdeturile spalate si tocate (cu exceptia buchetelulu de cimbru care se leaga cu o atza si se lasa putin la fiert apoi se scoate), sarea si piperul.


Nimeni nu are rabdare sa se raceasca ciorba care se distribuie in strachini de lut, apuca fiecare cate unul, se frige la limba, il da gata si mai cere:)))




Sefuuu, am si balmos, vrei? :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel fiert in jantuit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 15:19

grozava reteta ...introducerea e foarte tare

Panacris 1

01.05.2014, 09:23

Xandrinne 1

13.09.2015, 10:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Petre Roman
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura