Ciorba de fasole cu carne tocata si chilli

de aziz in Supe/Ciorbe, 19 Mai 2012 | 2234 vizualizari

 

A plouat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......stiu nimic deosebit in alte parti dar in desert?!!e chiar curios in luna mai ploaie destul de ,,ploaie,, o zi aproape intreaga.....sincer m-am bucurat ca un copil stand pe balcon pana eram buna de pus la storcator.....ei bine cand am intrat in casa am zis ca parca ar merge o ciorbica ...si chiar a mers perfect!!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa medie
  • 200 gr carne tocata
  • o bucata os de vita(doar daca va incurca prin congelator :))
  • o mana fasole verde pastai
  • o cutie fasole in sos tomat
  • o tija telina verde cu tot cu frunze
  • un morcov
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • cateva linguri ulei
  • patrunjel verde
  • leustean
  • sare
  • piper
  • jumatate lingurita seminte de marar
  • jumatate lingurita fulgi chilli sau jumatate chilli proaspat *-*
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carne tocata si chilli:

Asa deci incepem prin a praji carnea tocata in cele cateva linguri de ulei, sfaramand continuu cu o lingura de lemn.Cand este aproape maronie scoatem pe o farfurie.Adaugam ceapa taiata fin ,cand devine translucida adaugam si fasolele pastai taiate de un centimetru ;lasam 5 minute dupa care adaugam morcovul, telina, punem apa calda si lasam la fiert; dupa jumatate de ora adaugam si carnea tocata ,fasolea din cutie si pasta de tomate,condimentam cu cele mentionate mai sus sau cu ce va place, la sfarsit se presara patrunjel leustean si frunze de telina taiate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carne tocata si chilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:11

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:37

aziz 1

23.05.2012, 20:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat