Ciorba de pastai fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Iun 2020 | 10431 vizualizari

 

  Nu mai ai nevoie nici de carne la aceasta fasole pastai, atat de buna este. Pastaile de fasole lata galbena sunt carnoase si foarte gustoase. Aceasta ciorba poate fi preparata intr-o zi de post.  Puneti langa ea ceapa verde, ardei iute si masa va fi perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena, lata - pastai
  • 4 linguri ulei
  • 3 morcovi tineri
  • 1 patrunjel tanar radacina cu tot cu frunze
  • 1 felie de telina + 2 tije verzi cu frunze
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai fasole galbena lata:

  1. Fasolea se spala, se rup capetele si se taie bucati de 2-3 cm.
  2. Spalati si curatati restul legumelor.
  3. Maruntiti ceapa verde si usturoiul.
  4. Taiati morcovii, telina si patrunjelul in cuburi sau rondele - cum va place.
  5. Inabusiti usor ceapa, usturoiul si legumele in ulei.
  6. Adaugati boiaua de ardei si tijele verzi, maruntite.
  7. Turnati deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi pregatirea ]. Sarati.
  8. Adaugati fasolea lata si fierbeti 30 minute.
  9. Incercati daca fasolea este fiarta. Radacinoasele fiind tinere, se patrund foarte repede.
  10. La sfarsit acriti cu bulion de rosii si mai lasati sa fiarba cateva minute .Piperati.
  11. Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute.
  12. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume