Ciorba de pastai fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Iun 2020 | 509 vizualizari

 

  Nu mai ai nevoie nici de carne la aceasta fasole pastai, atat de buna este. Pastaile de fasole lata galbena sunt carnoase si foarte gustoase. Aceasta ciorba poate fi preparata intr-o zi de post.  Puneti langa ea ceapa verde, ardei iute si masa va fi perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena, lata - pastai
  • 4 linguri ulei
  • 3 morcovi tineri
  • 1 patrunjel tanar radacina cu tot cu frunze
  • 1 felie de telina + 2 tije verzi cu frunze
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai fasole galbena lata:


  1. Fasolea se spala, se rup capetele si se taie bucati de 2-3 cm.

  2. Spalati si curatati restul legumelor.

  3. Maruntiti ceapa verde si usturoiul.

  4. Taiati morcovii, telina si patrunjelul in cuburi sau rondele - cum va place.

  5. Inabusiti usor ceapa, usturoiul si legumele in ulei.

  6. Adaugati boiaua de ardei si tijele verzi, maruntite.

  7. Turnati deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi pregatirea ]. Sarati.

  8. Adaugati fasolea lata si fierbeti 30 minute.

  9. Incercati daca fasolea este fiarta. Radacinoasele fiind tinere, se patrund foarte repede.

  10. La sfarsit acriti cu bulion de rosii si mai lasati sa fiarba cateva minute .Piperati.

  11. Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute.

  12. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.06.2020, 20:11

Sotul meu iubeste ciorba asta, mai ales ca are multe pastai!

dantes 1

02.07.2020, 16:32

Buna!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Spumata de zmeura

ieri la 12:00

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei