Supa de varza

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 20 Iun 2010 | 1632 vizualizari

 

O supa de varza potrivita pentru diete.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivit de mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza:

Se curata morcovul si se da prin razatoarea mare, se pune la calit in ulei. Usturoiul se curata si se taie cubulete, apoi se caleste impreuna cu morcovul aprox. 2 minute. Se adauga 3 litri de apa si se lasa sa dea in clocot.


Intre timp se taie varza (eu o tai cubulete), apoi se adauga la supa. Dupa vreo zece minute se pune in supa de varza bulionul, sare si piper dupa gust si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute.


Smantana se amesteca cu un polonic se supa si se adauga la supa de varza. Se lasa sa mai dea putin in clocot.


Supa de varza se poate orna cu marar sau patrunjel verde tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Supa de varza se serveste atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

22.06.2010, 10:38

Multumesc bunica!

nadina73 1

20.08.2010, 00:43

super buna vin la o portie5f

-Licurici- 1

10.04.2017, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita