Ciorba de pui cu cartofi si praz

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2011 | 3042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati carne pui (spate, aripi, gat, pulpe, ..ce doriti :) )
  • 4-5 cartofi
  • un praz
  • un morcov
  • o ceapa
  • o felie telina
  • o felie pastarnac
  • o lingura pasta tomate
  • o lingura pasta ardei
  • un ardel gras rosu
  • un ardel gras galben sau verde
  • sare
  • piper
  • o cana bors putina
  • 4-5 litri apa.
  • verdeata: patrunjel, marar, leustean, tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu cartofi si praz:

Se spala carnea de pui. Se portioneaza in bucati micute .

Se pune la fiert in apa rece.

Toate legumele se curata si se spala bine bine.

Ceapa se toaca marunt.

Ardeiul se toaca cubulete mici.. Morcovul se da prin razatoatea mare.

Telina si pastarnacul se toaca cubulete mici.

Cartofii se taie cubulete mai marisoare

Dupa ce a dat in clocot carnea , se curata bine spuma din supa, eventual se strecoara.

Se adauga morcovul.

Se lasa sa fiarba 5-10 minute dupa care se adauga ceapa, prazul si ardeii.

Se mai fierbe 10 minute si adaugam pastarnacul si telina.

Se lasa la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte aproape complet si se adauga borsul, care in prealabil a fost strecurat si a dat separat cateva clocote in alta cratita, pasta de tomate si pasta de ardei.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se mai dau cateva clocote, se opreste focul si se adauga verdeata.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu cartofi si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

18.04.2011, 19:15

asa? )))

kamy 1

18.04.2011, 21:30

ce-mi plac ciorbele

adry88 1

06.05.2011, 11:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec reteta originala