Bun venit!LOGIN • CONT NOU
7
BucatarasTop-Chef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Voturi:10
Voturi:91
In cont 34
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 21:00
de laura_n 7
la 17:20
de Bucataras 6
la 13:15
de gaby_duceag 8
la 11:29
la 11:14
9 comentarii
7 comentarii
de oanapl 7
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Rocsi
Constelatialeu 9
5425 puncte
laura_n 7
2133 puncte
Rocsi 9
1668 puncte
Caty 2
1258 puncte
oanapl 7
1127 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...