Ciorba de caltabos afumat

de madi_marin in Ciorbe, 9 Ian 2022 | 475 vizualizari

 

Am primit înainte de sărbători niște caltaboș afumat si, odată cu el, o rețetă de ciorbă. Este delicioasă și numai bună pentru perioada rece în care ne aflăm. Vă invit să o încercați și voi!

 

INGREDIENTE

  • o bucată de caltaboș afumat
  • 1 bucată de țelină
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 4 cartofi mari tăiați în sferturi
  • 1 ou
  • pastă de tomate
  • borș după gust
  • sare
  • piper
  • leuștean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caltabos afumat:

Punem caltaboșul tăiat bucăți la fiert în apă rece.

După aproximativ 20 de  minute de fiert la foc mediu adăugăm ceapa tocată mărunt, răzătura de țelină, morcov și păstârnac și sferturile de cartofi și lăsăm să fiarbă totul până ce cartofii sunt gata .

Se pun pasta de tomate și borșul fierbinte.

Oul se bate bine și se adaugă în ciorbă amestecând cu o furculiță pentru a obține zdrențe .

Se potrivește gustul cu sare și piper și se dă oala deoparte de pe foc.

Se adaugă leuștean tocat.

Se poate servi după gust cu smântână, ceapă sau ardei iute .

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caltabos afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

dantes 1

11.01.2022, 10:09

Interesanta!

madi_marin 1

14.01.2022, 17:11

Ma bucur ca va place!
Nici eu nu am stiut de calatabosul afumat, stiu de caltabosul neafumat pe care il mancam fiert si eventual cu covrigi inmuiati in zeama

mirela0911 1

16.01.2022, 17:15

Interesanta ciorba!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec