Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ptr.crema : pe aburi amestecam frisca , ciocolata si ness-ul si amestecam pana se topeste ciocolata, apoi inca 5 minute la foc mic si punem la rece pentru 3 ore.
Ptr.blat : mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, punem pe rand lingura cu lingura apa si mixam,apoi adaugam faina amestecata cu cacao si praful de copt; turnam compozitia intr-o tava (diametrul = 24x33) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt; dupa ce scatem blatul din cuptor lasam sa se raceasca si apoi il taiem in 2.
Ptr. sirop : topim zaharul pe foc apoi adaugam apa ;lasam sa se raceasca.
Ptr.glazura : Punem laptele cu untul pe foc si amestecam pana se topeste untul ,apoi adaugam ciocolata si amestecam pana la omogenizare; lasam putin sa se raceasca si apoi turnam peste blatul de deasupra, iar peste glazura presaram bombonele.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult