Negresa de post

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 1519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 1 plic jum praf de copt
  • esenta rom
  • 2 linguri capuccino
  • cca 600 g faina
  • 3 linguri gem prune
  • Glazura
  • 8 linguri apa
  • 2 linguri capuccino
  • 1 lingura unt
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu gemul de prune. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Glazura-amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul.Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.


Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura.Lasam la racit o ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

27.02.2013, 18:42

ms aliliana

Rocsi 1

27.02.2013, 20:12

O prajitura pe placul meu!!

Lau 1

27.02.2013, 20:21

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!