
publicat la 12.09.2022
publicat la 12.09.2022
publicat la 12.09.2022
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de perisoare din piept de pui
Tija de apio se spala si se taie in doua. Ardeiul se taie in doua, se curata de seminte si se spala. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie in doua. Ceapa se curata de foi si se spala....
Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte
Masati carnea bine cu un amestec de sare, piper, boia iute si cimbru. Asezati bucata de carne intr-un vas. Puneti foile de dafin si turnati cidrul. Acoperiti vasul si lasati carnea la fragezit...
O noua surpriza & Placinte de tara cu mere, branza, nuca si varza
Va voi prezenta modul de pregatire a aluatului: punem faina si putina pe marginea vasului, lasand un cuibusor in mijloc. Umplem cuibusorul cu drojdia...