Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi in Porc, 19 Mai 2019 | 478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc fara os
  • 3 oua
  • sare si piper
  • 1 lingura mustar cu miere
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • 150 g parmezan ras fin
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan:

Se feliaza cotletul de porc in felii foarte subtiri.


Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi se presara putina sare peste ele.


Se amesteca ouale cu sare, piper si mustar si se adauga o lingurita de faina.


Se amesteca parmezanul cu pesmetul.


Feliile de carne se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si mustar și la final prin amestecul de pesmet si parmezan.


Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.


Se servesc cu legume si branzeturi, alaturi de o cana cu iaurt sau lapte.


Noi le-am servit cu felii de cascaval afumat si rosii cherry.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de pesmet cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

19.05.2019, 21:03

Ce de legume prin zona...

dantes 1

20.05.2019, 08:30

Bune!

Panacris 1

20.05.2019, 11:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudele cu mere

de Ancutsa 5

ieri la 17:10

Piure de năut cu sos de ceapă

de Ancutsa 5

ieri la 17:02

Coșulețe cu nucă

de Ancutsa 5

ieri la 16:57

Plăcintă cu carne și ciuperci și aluat de pizza

de Ancutsa 5

ieri la 16:51

Mamaliguta in straturi

ieri la 12:15

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi