Mancarica de cartofi cu afumatura

de COSTEO in Porc, 9 Mai 2013 | 2330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 800 g scarita porc (afumata)
  • 2 ardei gras
  • 4 cepe mari
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 6 catei usturoi
  • 1 cescuta vin alb
  • 2 rosii (sau 3 linguri bulion)
  • sare
  • cimbru
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu afumatura:

Se spala scarita de porc si se portioneaza in bucati,apoi se pune la fiert cu apa si sare,cand incepe sa fiarba aruncam apa si inlocuim cu alta apa calda.


Intre timp tocam ceapa si ardeiul fin si punem in oala impreuna cu scarita sa fiarba,punem sare,piper cimbru, oregano, lasam totul la foc mic cam 45 minute.


Dupa cele 45 minute adaugam cartofii taiati ca pentru ciorba si rosiile tocate marunt,dupa ce au fost curatate de coaja ,sau 3 linguri bulion.


Cand aproape au fiert cartofii ,adaugam 6 catei de usturoi tocati marunt si 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc cca 15 minute.


La final se pune patrunjel tocat marunt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.05.2013, 11:23

Vreau si eu ca buna mai este!

Sim0na 1

10.05.2013, 11:38

Una din mancarurile mele preferate, desi din pacate n-o pregatesc prea des..

COSTEO 1

10.05.2013, 15:43

Nici eu nu o pregatesc prea des,mai rarut ca e mai dragut si bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc cu legume la cuptor