Palariuta Galbena

de epurasha2bb in Porc, 11 Mar 2010 | 1757 vizualizari

 

am combinat ideea de la Ana cu cea de la Dragos si cu a mea si a iesit ce vedeti:)

 

INGREDIENTE

  • pt.idee:
  • 1 zambet pe buze
  • pt.mamaliga:
  • apa,
  • sare,
  • malai,
  • putin unt sau ulei.
  • pt.umplutura:
  • 1 ceapa,
  • 4 graunti usturoi,
  • 1 carnat de casa afumat de 20 cm;
  • 1 lingura sos soia,
  • 1 ceasca umpluta jumate cu vin jumate cu sos de rosii,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 2 ciuperci,
  • 3 feliute de kaizer fara soric,
  • sare;
  • piper negru,
  • putin patrunjel verde  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palariuta Galbena:

Se prepara mamaliga mai vartoasa prin fierberea apei cu sare si adaugarea malaiului in ploaie.Se lasa sa se raceasca intr-un castron cu fund rotunjit.Apoi se rastoarna pe o farfurie si se goleste cu lingura mijlocul de mamaliga.Vom umple golul cu umplutura preparata astfel: Tocam ceapa, usturoiul , ardeiul , ciupercile si kaizerul marunt cubulete.Incingem o tigaie cu putin ulei, punem prima data ciupercile, apoi adaugam si celelalte ingrediente, carnatul de desface pe jumatate si se ideparteaza pielita, calind faramitele de carne tocata dinauntru.Apoi dupa ce s-au calit adaugam si sosul de soia si ceasca de vin cu sos de rosii.Amestecam bine si mai lasam sa se amestece aromele si sa se evapore alcolul din vin.


Apoi umplem golul din mamaliga cu acest amestec si servim sub forma de palariute.Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palariuta Galbena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:59

multumesc Bunica , multumesc Dragos!

adnas54 1

30.03.2010, 21:59

pe moment am crezut ca-i tort... super ideea.

epurasha2bb 1

31.03.2010, 09:09

mersi adnas54!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc