Varza cu carnati la oala cu presiune

de Catalina L in Porc, 26 Mar 2015 | 1197 vizualizari

 

Vin si eu cu o reteta de varza cu carnati afumati...... recunosc nu-i asa de buna ca a lui Mihaela :)) dar pe vremea asta rece a fost foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1 varză
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapa mica
  • 4 carnati afumati -400 g
  • 5 cartofi mijlocii
  • 1 morcov
  • 1 mic borcan cu sos de roșii ( sos facut de casă in cazul meu -vezi reteta sau roșii intregi in conserva sau 4 rosii proaspete)
  • 40cl de apa
  • cimbru, dafin
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la oala cu presiune:

Indepartam foile de deasupra verzei, o taiem in doua si ii indepartam cotorul.


O tocam marunt si o punem intr-un vas incapator, unde o frecam cu putina sare.


Eu am tocat-o cu robotul Kitchenaid - a iesit foarte fina, un pic prea pentru gustul meu dar ok pentru baietii mei un pic mofturosi :)).


Curatam cartofii si-i taiem in 4. Curatam si radem morcovul. Curatam si taiem marunt ceapa.


In oala cu presiune punem uleiul la-ncalzit, rumenim carnatii, adaugam ceapa, cartofii taiati in 4, prajim 5 minute.


Adaugam varza si morcovul si revenim inca 5 minute.


Punem sosul de rosii de casa si apa.


Adaugam ierburile, sarea si piperul. Amestecam.


Inchidem oala si punem la fiert pentru 30 de minute.


Se serveste fierbine cu mamaliga.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la oala cu presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

merisor 1

27.03.2015, 17:52

La varza sunt prezenta oricand

Rocsi 1

27.03.2015, 19:54

Buna de tot!

tarasmariana 1

28.03.2015, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.