Ciorba taraneasca cu os si galuste

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Aug 2012 | 4593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof mare
  • 2 rosii
  • 3 linguri mazare
  • 200 gr telina
  • 1 os mare de porc
  • sare
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina alba
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu os si galuste:

  1. Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
  2. Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
  3. Dupa  30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
  4. Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
  5. ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acra puteti drege gustul cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu os si galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

08.08.2012, 15:47

arata foarte bine....

BuniMaria 1

18.08.2012, 21:54

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 14:44

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

de oanapl 7

la 19:52

Salata cu cartofi, masline si somon

de oanapl 7

la 19:12

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

pe 16.08 la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

pe 16.08 la 09:57

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de văcuţă