Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 14 Mar 2011 | 4507 vizualizari

 

Mi/am adus aminte de gustul ciorbei de perisoare de la gradintia, si navigand pe bucataras.ro am creat o combinatie tare de buna

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 300 gr.
  • ou 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • telina mica o bucata
  • gulie 1 bucata
  • ceapa 1 bucata
  • ardei 1 bucata
  • orez 50 gr.
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • varza acra  500 gr.
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei cu apa. Intre timp se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare. Varza acra se taie fideluta. Dupa ce s/a calit ceapa se adauga, ardeiul tocat marunt, zarzavatul ras, varza fideluta si se potriveste de sare, piper si boia. Se lasa la fiert cca. 30 de minute. Intre timp se pregatesc perisoarele. Se amesteca carnea tocata de pui cu un ou si orezul ales si spalat, un praf de sare, unul de piper si marar tocat marunt, dupa gust. Cand au fiert legumele din ciorba se ia cu lingurita mici galuste din amestecul de carne si se pun in vasul cu ciorba. Se mai lasa la fiert cca. 15 minute. Ciorbita se serveste fierbinte, cu smantana sau ardei iute.


 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa puna si bors, daca nu e varza destul de acra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.03.2011, 18:58

cu varza nu am facut niciodata arata bine si asa

kamy 1

14.03.2011, 20:20

trebuie sa fie tare buna

LUK 1

14.03.2011, 23:12

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati