Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 14 Mar 2011 | 7856 vizualizari

 

Mi/am adus aminte de gustul ciorbei de perisoare de la gradintia, si navigand pe bucataras.ro am creat o combinatie tare de buna

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 300 gr.
  • ou 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • telina mica o bucata
  • gulie 1 bucata
  • ceapa 1 bucata
  • ardei 1 bucata
  • orez 50 gr.
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • varza acra  500 gr.
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei cu apa. Intre timp se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare. Varza acra se taie fideluta. Dupa ce s/a calit ceapa se adauga, ardeiul tocat marunt, zarzavatul ras, varza fideluta si se potriveste de sare, piper si boia. Se lasa la fiert cca. 30 de minute. Intre timp se pregatesc perisoarele. Se amesteca carnea tocata de pui cu un ou si orezul ales si spalat, un praf de sare, unul de piper si marar tocat marunt, dupa gust.  Cand au fiert legumele din ciorba se ia cu lingurita mici galuste din amestecul de carne si se pun in vasul cu ciorba. Se mai lasa la fiert cca. 15 minute. Ciorbita se serveste fierbinte, cu smantana sau ardei iute.

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa puna si bors, daca nu e varza destul de acra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.03.2011, 18:58

cu varza nu am facut niciodata arata bine si asa

kamy 1

14.03.2011, 20:20

trebuie sa fie tare buna

LUK 1

14.03.2011, 23:12

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati