Sarmalute in frunza de varza acra

de madab in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2015 | 1797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne tocata porc
  • 300g carne tocata vita
  • 200g orez bob mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • sos de rosii
  • faina
  • Sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in frunza de varza acra:

Varza se pune la desarat cu o seara inainte.


Se clateste bine a doua zi ,se desfac frunzele si se taie bucatele cat pt o sarmaluta.


Se spala legumele, se taie cubulete si se pun intr-o tigaie la calit.


Carnea se pune intr-un bol cu sare, piper , mararul ,cimbrul , legumele calite si faina cat trebuie (sa fie aluatul nuci moale dar nici prea tare).


Se amesteca bine toate ,se ruleaza in frunza de varza Si se aseaza in oala tapetata cu frunze De varza.


Se face un sos din sosul de rosii cu putina apa si se adauga in oala peste sarmalele acoperite cu apa fierbinte.


Peste acest sos se pun alte frunze de varza pt a nu se rumeni cele de deasupra.


se dau la cuptor la foc mediu si se mai verifica de apa.


se servesc cu smantana si mamaliguta (cui ii place ).


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunza de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:04

Rocsi 1

20.07.2015, 13:51

Imi plac sarmalele cu varza acra

mirela0911 1

22.07.2015, 14:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata ”Curcubeu”

de RODIMUR 5

la 00:52

Placinte cu branza sarata si cascaval

ieri la 19:48

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

ieri la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

pe 21.01 la 23:56

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de curcan in foi de vita de vie