Sarmalute in frunza de varza acra

de madab in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2015 | 1057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne tocata porc
  • 300g carne tocata vita
  • 200g orez bob mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • sos de rosii
  • faina
  • Sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in frunza de varza acra:

Varza se pune la desarat cu o seara inainte.


Se clateste bine a doua zi ,se desfac frunzele si se taie bucatele cat pt o sarmaluta.


Se spala legumele, se taie cubulete si se pun intr-o tigaie la calit.


Carnea se pune intr-un bol cu sare, piper , mararul ,cimbrul , legumele calite si faina cat trebuie (sa fie aluatul nuci moale dar nici prea tare).


Se amesteca bine toate ,se ruleaza in frunza de varza Si se aseaza in oala tapetata cu frunze De varza.


Se face un sos din sosul de rosii cu putina apa si se adauga in oala peste sarmalele acoperite cu apa fierbinte.


Peste acest sos se pun alte frunze de varza pt a nu se rumeni cele de deasupra.


se dau la cuptor la foc mediu si se mai verifica de apa.


se servesc cu smantana si mamaliguta (cui ii place ).


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunza de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:04

Rocsi 1

20.07.2015, 13:51

Imi plac sarmalele cu varza acra

mirela0911 1

22.07.2015, 14:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi