Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O reteta italiana foarte gustoasa.
Am pus in loc de faina normala o faina low carb cu seminte.
Va trebuie numai o carne de calitate, eu o cumpar la macelar si o toaca in fata mea.
Mortadella aduce gust si grasime la carnea de vita tocata.
O reteta economica caci putem face felii subtiri. Se taie foarte bine cand este rece.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/chec-de-carne-si-mortadella-polpettone.html
Curatati ceapa si usturoiul.
Tocati-le si sotati-le in uleiul incalzit intr-o tigaie.
Adaugati ierburile si paprika.
Lasati sa se raceaca un pic si mixati totul impreuna cu mortadella.
Intr-un castron amestecati compozitia mixata cu carnea tocata, oul, bulionul si faina. Puneti sare, piper.
Pe o hartie de copt puneti 4-5 felii de jambon crud. Depuneti carnea tocata deasupra, ridicati feliile de jambon peste carne si acoperiti cu o felie de jambon.
Formati o rulada stransa in hartia de copt.
Puneti-o intr-o forma de chec.
Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 35 de minute.
Indepartati hartia, puneti din nou in forma de chec si varsati deasupra sucul lasat.
Dati la cuptor timp de 10 minute la 200°C sau pana cand este colorat frumos.
Lasati sa se raceasca.
Am lasat o noapte la rece. Rece se taie bine si usor in felii subtiri.
Serviti su salada, muraturi etc.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult